Meh JAna PeNdapataN.

Buat duit lumayan, tanpa modal, HANYA Loggin di FACEBOOK ataupun TWITTER! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini [ChurpChurp]
Ruangan Iklan


Wifi - Jaringan Jalur lebar..

Oleh: Muhamad Haffiz | Labels: , , | Date: 2/11/11 | 0 KoMEn

Apakah perasaan anda kalau jiran sebelah memasang Wifi tanpa PASSWORD? 
Tambah tambah lagi kedai-kedai mamak dah ade Wifi free..

Nak masuk facebook? tengok video kat youtube? nak enjoy twitter? Cari maklumat terpantas? download video dan muzik kegemaran? buat asiggment???? Semua kena pakai internet sekarang..bila nak pakai wifi mesti kena bayar bil tiap-tiap bulan

Jom kita kira-kira kejap berapa agaknya perbelanjaan yang perlu anda keluarkan untuk INTERNET:-
-Broadband-RM200 (kalau pakai la)..
-Bil(sebulan)-RM70
-Setahun-RM840 RM200=Rm1040

Wooooooowww!!!..banyak belanja tue.kalau setahun kalau 5 tahun??
RM840x5=RM4200 (Dapat motor sebijik)

kalau 10 tahun pulak??
RM840x10=RM8400(dapat bayar installment kereta)..

Jadik.. mari la kite kedai e-mamak.. hahak..
Pakai lah Radar turbo yang buleh sedut wifi-wifi dikawasan sekitar dari kediaman anda.. hahak. Tak paaham aku..
Sekian...


No comments:

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen,menghantar berita dan apa2 jua maklumat pun.Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email. Anda juga boleh menghantar komen kepada kami dengan tick kan pada "Anonymous"

 
2009 - 2013 Mr.M Corp. All rights reserved | Powered By: Blogger | Design By: Ein AND Mr.M | Best View: Firefox / IE8 | Resolution: 1440x900px