Meh JAna PeNdapataN.

Buat duit lumayan, tanpa modal, HANYA Loggin di FACEBOOK ataupun TWITTER! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini [ChurpChurp]
Ruangan Iklan


RaJa HAzA Sudah DiPiNaNg... OLeH AzzA..

Oleh: Muhamad Haffiz | Labels: | Date: 6/2/09 | 4 KoMEn


SALAM SUMO...
,,,pada 23hb mei aritue ,,,diadokan majlis pertunangan saye dgn insan tercinto,,, Insyaallah,, kami akan dinikahkan pada bulan satu taun dopan (tarikh eh 10-01-10) harap2 sumuonyo berjalan seperti yg dirancang,,, mintak sumo kengkawan doakan kebahagiaan kami,,, nanti kalo buek reunion lagi jgn lupo calling2 ha,,,

sekian..Ha.. Ni La E-Mail YaNg Den TriMo,.. SmogA Sampai Ke JinJAng PeLamiN di UcaPkaN kepaDo PAsAnGan... TaniAh..


4 comments:

IEYNA said...

congrat haza....abg dia sebaya cik yumici tu dh kawen lom ek....hehhehehe....kot2 mr.m tau....

bagus blog ni coz merapatkan sume kwn2....tapi batch mr.m je sume ek...batch cik yumici xder yg join pun...huhuhuu...ker diaorg xder blog ek (^_^)

Mr. M said...

Hehe.. Mane De Batch Mr. M je KAk YuMici,.. OdenG, Kojai, KAkNAz Dan Lain2 Sume BerLAinAn BAtCh... Sape erk Abgnye Haza Yang SebAye Yumici erk??

IEYNA said...

yeke....xperasan lah plak....mcm rmi batch mr.m je....hehhehe

alaaa..nama penuh xingt....tapi ada raja2 jugak arrrr....hehhehehe

Mr. M said...

Dah Perasan Da erk.. Bkn Pe Eden Nye Batch Tu ProMo Aje :0)..hehe.. ooOO Raja Gak eh Abg Azza tu...

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen,menghantar berita dan apa2 jua maklumat pun.Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email. Anda juga boleh menghantar komen kepada kami dengan tick kan pada "Anonymous"

 
2009 - 2013 Mr.M Corp. All rights reserved | Powered By: Blogger | Design By: Ein AND Mr.M | Best View: Firefox / IE8 | Resolution: 1440x900px