Meh JAna PeNdapataN.

Buat duit lumayan, tanpa modal, HANYA Loggin di FACEBOOK ataupun TWITTER! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini [ChurpChurp]
Ruangan Iklan


Rinduuuuu..... OLeh Ex-SMKPD

Oleh: Muhamad Haffiz | Labels: , , , , | Date: 12/7/10 | 0 KoMEn


Disini MR.M ingin memaparkan Beberapa e-mail  dak-dak SMKPD yang Mencari rakan-rakan mereka yang lamo tak dihubungi. Diharap anda semua dapat membantu... Terima kaseh..
__________________________________________________________
1)
Name*:Azhar
Email*:zahabob@yahoo.com
Subject*:Salam..
Message*:den bdk bru kek blog ni...bkeh plaja smkpd...duk plong 3.den sorang jo yg aktif g....yg lain x dpt nk contect.....tolong la.
__________________________________________________________
2)
Name*:Mahera
Email*:mahera.13769@gamil.com
Subject*:al-ain marzuki
Message*:pakcik...
hehehe...
citer terbaru untuk bdk2 SPM 2005
http://azhiera.blogspot.com/2010/04/anne-kawin-aku.html
__________________________________________________________
3)
Name*:mohd kamalrull azmey bin abdullah
Email*:camelia_catrinanyah@yahoo.com
Subject*:cariiii...
Message*:ezam@tukumen p3 den cari bdk klas den....
 __________________________________________________________
4)
Name*:rozimie trex
Email*:rozimie_trex@yahoo.com
Subject*:SMKPD
Message*:Palong 3...
Attach:*:
                            








__________________________________________________________
5)
Name*:noranizam
Email*:noranizamnizam@yahoo.com
Subject*:bekas pelajar 1990
Message*:eden kat taiping kojo soja rindu kat sek den...
 __________________________________________________________
6)
Name*:noranizam
Email*:noranizamnizam@yahoo.com
Subject*:Rindu..
Message*:umah saya kat jalan mawar palong dua.anak ibrahim umah kat atas bukit..
___________________________________________________________
7)
Name*:zaleha binti abd rani
Email*:lehasufi@rocketmail.com
Subject*:student spm 1999
Message*:kepada kawan2,den rindu sangat kat korang sumo....den dah kahwin,,,,kojo kat ipoh,,,,,rindu sangat kat member kelas 5fallah...
____________________________________________________________

Mr.M :- Semoga Dapat bertemu....







No comments:

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen,menghantar berita dan apa2 jua maklumat pun.Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email. Anda juga boleh menghantar komen kepada kami dengan tick kan pada "Anonymous"

 
2009 - 2013 Mr.M Corp. All rights reserved | Powered By: Blogger | Design By: Ein AND Mr.M | Best View: Firefox / IE8 | Resolution: 1440x900px