Meh JAna PeNdapataN.

Buat duit lumayan, tanpa modal, HANYA Loggin di FACEBOOK ataupun TWITTER! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini [ChurpChurp]
Ruangan Iklan


EJ & ABoY WEddiNg - By DhiZa.

Oleh: Muhamad Haffiz | Labels: , | Date: 8/14/09 | 2 KoMEn


E-MaiL Yang Mr.M Dapek Dari DhiZa BerBuNyi:-

" ASSALAMUALIKUM...
26 Julai 2009 kami telah ke Taman Seri Andalas kat Seri Kembangan untuk majlis persandingan member siber iaitu Ej dan pasangan Aboy.
Tak susah sangat cari jalan ke sana coz cari guna wikimapia awal-aWaL dah. Kul 12.30 dah sampai trus makan. Lauk pauk memang best. lepas Azan baru pengantin berarak kompang. pe...pe..pun aboy makin comei plak time bsanding. dulu takder camni...sihat skarang smenjak dua menjak ni..
Kami takleh lama kat umah pengantin tu walaupun pengantin offer makan kali ke 2 plak ngan pengntin...gilo po.. bukan pe dah janji ngan tokey kedai komputer kat equine park nak beli barang.
So ni je lah gambar yg sempat diambil..
"SELAMAT MENEMPUH ALAM RUMAHTANGGA YG PENUH KEMANISAN
BUAT SAHABATKU EJ DAN ABOY DARI KAMI ..KOJAI & EDY"
babai "


2 comments:

Mr.M :- said...

SepeSen PLak Baju Kojai Ngan edi ni.. Mcm Dah Deal Je Ngan PenGantin KAn??

kojai said...

takder janji pun..da tu jek baju yg ada...nak tunggu sponsor dr tuan blog la ni..he.he...bleh ke..

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen,menghantar berita dan apa2 jua maklumat pun.Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email. Anda juga boleh menghantar komen kepada kami dengan tick kan pada "Anonymous"

 
2009 - 2013 Mr.M Corp. All rights reserved | Powered By: Blogger | Design By: Ein AND Mr.M | Best View: Firefox / IE8 | Resolution: 1440x900px