Meh JAna PeNdapataN.

Buat duit lumayan, tanpa modal, HANYA Loggin di FACEBOOK ataupun TWITTER! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini [ChurpChurp]
Ruangan Iklan


MaJLiS PeRSaNdiNgAn ZuL.... he.. he... jupe Tomok plak..! by DhiZa..

Oleh: Muhamad Haffiz | Labels: | Date: 7/23/09 | 0 KoMEn

" huhu.. Ni ado Cite Bes MaRi Baco SenDri...."

BeRTariKh 04-07-2009, DhiZa PerGi ke JemPuTan PErKahWiNan At MLaKa..

" ASSALAMUALAIKUM..

Seperti biasa dah memang hobi kami tuk gi makan nasik minyak kat umah orang "bergolek" - ni bahasa jiran aku cik Bitah..maksudnye orang kawin la tu.

Oleh sebab banyak sangat agenda dari pagi....basuh keta (sebab rupa dah macam keta kuar masuk site), pastu gi plak beri spare part komputer along....kul 12.30 baru masuk hiway. Dengan berbekalkan MC D sowang satu...kami pun menuju ke Melaka...umah pengantin pompuan. Umah lelaki tak wat. Gi sana main redah jek...sampai tol jam giler.... pastu sesat plak tah kemana jalan....nak mencari Duian Tunggal .. Akhirnyer bertemu gak umah pengantin dlm kul 2.30...pengantin dah makan pun..ceh...
Sampai-samPai jek..pengantin tak nampak lagi...si Tomok plak yg nampak dulu..so shoot la 3,4 keping...dah kaya glemer...so kena la amik gambar..he..he.. Tomok lagi glemer plak dr pengantin...Tomok ni kawan dgn si Zul ni...Kowang nak tau...si Zul ni blakon time byk VCD telemovie dulu.......
ok kat sini aku ada attach kan video nyer...

kita enjoy....
ok, pe pun slamat pengantin baru wat ko Zul @ Kulop....jangan mara aaa.. "


No comments:

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen,menghantar berita dan apa2 jua maklumat pun.Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email. Anda juga boleh menghantar komen kepada kami dengan tick kan pada "Anonymous"

 
2009 - 2013 Mr.M Corp. All rights reserved | Powered By: Blogger | Design By: Ein AND Mr.M | Best View: Firefox / IE8 | Resolution: 1440x900px