Meh JAna PeNdapataN.

Buat duit lumayan, tanpa modal, HANYA Loggin di FACEBOOK ataupun TWITTER! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini [ChurpChurp]
Ruangan Iklan


RoZa, isTRi DaN AnaK SuLOng.. By ROZa..

Oleh: Muhamad Haffiz | Labels: | Date: 6/29/09 | 0 KoMEn

E-SuRaT Dari RoZaNiZam BerBuNyi :-

"Asalamualaikum.
Nak berkongsi khabar gembira dengan sahabat-sahabat. 11 jun 2009 yang lalu, isteri saya dah selamat melahir cahaya mata sulung kami.
Namanya Husnun Nasihah binti Rozanizam, dilahirkan di Women and Children Hospital, Adelaide, Australia. Alhamdulillah, Baby Nasihah hari ini dah berusia 18 hari growing well, and getting chubbier. Husnun Nasihah maknanya sebaik-baik nasihat, mudah-mudahan jadi anak solehah babah dan umminya...aminUntuk info kawan-kawan yg lama dah tak jumpa, saya sekarang tahun akhir pengajian perubatan, bulan 11 this year insyaAllah grad dan akan start kerja sebagai doctor di hospital di Australia ni dulu untuk beberapa tahun, then sambung specialist training insyaAllah. pastu insyaAllah balik ke malaysia. wife plak, same plan, cuma akan grad hujung next year.Terima kasih dengan doa dan support sahabat-sahabat sejak dulu lagi. kawan-kawan dari tadika p2, skpd, smkpd..lama tak jumpa. moga Allah merahmati kita semua.

Hujung tahun ni insyaAllah kami akan balik palong dan terenganu..kalau ada kesempatan kita jumpa. singgah-singgah la kedai pak ya palong 2 tu...a few pics utk di kongsi. credit to apit for all the hard works..

Rozanizam Zakaria dan Siti Nor Suzeana Mustfar,
Adelaide, Australia...

...dan risalah ini, kita tanggung bersama."
______________________________________________________________________________________

DaRi Mr.M :- TaniAh KePaDo RoZa.. DenGan KehAdiRaN Cahyo Mato PerTamo ni, MoGa Allah S.W.T MeLimPahKan RaHmat Den KeBeRkatAn KeAtas KeLuArGa KaMu,.. seRta meRamai KAn PoPuLasi umat IsLAm Di SeLuRuH Dunia...


No comments:

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen,menghantar berita dan apa2 jua maklumat pun.Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email. Anda juga boleh menghantar komen kepada kami dengan tick kan pada "Anonymous"

 
2009 - 2013 Mr.M Corp. All rights reserved | Powered By: Blogger | Design By: Ein AND Mr.M | Best View: Firefox / IE8 | Resolution: 1440x900px