Meh JAna PeNdapataN.

Buat duit lumayan, tanpa modal, HANYA Loggin di FACEBOOK ataupun TWITTER! Setiap klik dibayar RM0.20 hingga RM0.40! Daftar di sini [ChurpChurp]
Ruangan Iklan


BaLiK Ke KAmPuNg PuNggUR OLeH DhiZa...

Oleh: Muhamad Haffiz | Labels: | Date: 6/17/09 | 0 KoMEn

'PeRiNgaTaN Dr Mr.M :- e-maiL Ni Den Dapek MAso EdeN ToNgaH BasUh SeBaKuL BajU Den'

" ASSALAMUALAIKUM....

13 Jun 2009 skali lagi kami pulang ke kampung untuk gi majlis perkahwinan di kAMPoNg Chik Edy plak. Hari Sabtu pagi btolak dan tiba di Palong kul 11.00 pagi. Kul 12.30 baru nak btolak ke Kg Chik Edy...

Pengantin dah berarak pun...kami terus gi makan...Satu lagi nak story....kali ni kami dapat lah kenal awek si Fendi ...(Apek). Jeng...jeng..jeng... Pemalu orang nyer. Senyap plak tu... OK lah tu. Dengarnyer orang Durian tunggal. Bleh la makan durian slalu. he..he..
Image Hosted by Mr.MOk lah korang nengok jek la gambar kat sini. Tak banyak amik sbb bateri dah kong...kang..

Jangan lupa klik kat blog ni slalu yek...

Babai "

PeSan Mr.M :- SeDiO KAn BeTri KetO.. BarU TAhAn LAmO.. TAk Kong.. HEhe


No comments:

Post a Comment

Anda bolehlah memberi sebarang komen,menghantar berita dan apa2 jua maklumat pun.Sekiranya anda tiada akaun blogger dan Email. Anda juga boleh menghantar komen kepada kami dengan tick kan pada "Anonymous"

 
2009 - 2013 Mr.M Corp. All rights reserved | Powered By: Blogger | Design By: Ein AND Mr.M | Best View: Firefox / IE8 | Resolution: 1440x900px